V stranki Vesna zelena stranka verjamemo, da ima vsak pravico do dostojnega doma. Naš cilj je, da bi vsakdo lahko našel varno in cenovno ugodno stanovanje. Predstavljajte si mlade družine, ki si želijo ustvariti topel dom, a jih visoke cene najemnin in stanovanjski krediti odvračajo. Mi verjamemo, da lahko to spremenimo.

Naša vizija je gradnja več javnih stanovanj, ki bi mladim in ranljivim skupinam omogočila dostop do kakovostnih bivališč. Predstavljamo si energetsko učinkovite zgradbe, ki zmanjšujejo stroške ogrevanja in hlajenja, hkrati pa prispevajo k varovanju okolja. Verjamemo tudi v omejevanje oderuških najemnin, da bi bilo stanovanje dostopno vsem, ne glede na finančno stanje.

Poglejte si, kako je Klemen, podpredsednik stranke Vesna, zbral pogum za nakup stanovanja in se soočil z izzivi na poti do svojega doma. Njegova zgodba je navdihujoč primer, kako lahko s pravimi ukrepi pomagamo mladim, da dosežejo svoje sanje o lastnem domu. Oglejte si več o njegovi poti in izzivih tukaj.

Skupaj lahko dosežemo, da bo dostop do kakovostnih stanovanj resnično mogoč za vse. Verjamemo v skupnost, ki podpira in omogoča boljšo prihodnost za vse svoje člane.

Preberite več o naših stališčih v programu stranke Vesna.

Ni komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja