Kdo smo

VESNA-logo-pogumZA-01
VESNA-logo-pogumZA-01

Za spletno platformo #PogumZA stoji skupina navdihujočih posameznikov_ic, ki verjamemo v moč zgodbe in vpliv, ki ga ima lahko vsaka izmed njih na svet. Verjamemo, da lahko le kot povezana skupnost ustvarjamo prihodnost, ki si jo želimo in zaslužimo. Močnejše in bolj povezane skupnosti pa gradimo tudi z deljenjem lastnih zgodb.

 

Naša ekipa je mozaik različnih življenjskih poti, strokovnih znanj in osebnih izkušenj, vse pa nas poganja skupna strast do spodbujanja empatije, razumevanja in medsebojne podpore.

14+aktivistov
299+pogumnih odločitev
125+zgodb

Vrednote

V središču naše skupnosti je pogum - ne le kot tema, temveč kot vodilo. Cenimo in spodbujamo pogum v vseh njegovih oblikah, od majhnih vsakodnevnih dejanj do velikih življenjskih odločitev.

Spodbujamo iskrenost in pristnost, saj verjamemo, da je prava moč v resničnih, neokrnjenih zgodbah. Prizadevamo si, da bi bili naša platforma in naša skupnost prostor, kjer se ljudje počutijo varne, da se izrazijo takšni, kot so.

V središču vsega, kar počnemo, so ljudje, kot skupnost vrednot in prizadevanj za vzdržno ter pravično prihodnost, in človek kot nosilec neodtujljive pravice do življenja, dela, ustvarjanja, izobraževanja ter sobivanja, v varnem, zdravem in čistem okolju.

Verjamemo v moč skupnosti za podporo, navdih in spodbudo.