Jaz sem Ana in zbrala sem #pogumZA nakup naprave za bioplin Bila je spomlad 2018, ko sem na socialnem omrežju zasledila video o napravi za bioplin. V videu je družina kuhala kosilo na plin, ostanke hrane od kosila odvrgla v napravo, ki je proizvajala plin za kuhanje, na drugi strani naprave pa se je zbiralo gnojilo za zalivanje vrta. V meni se je v trenutku pojavila želja, da bi imeli to napravo tudi na našem vrtu. Tri mesece kasneje je bila pri nas doma. Naprava dobro deluje že štiri sezone od aprila do septembra. Vedno znova me navdušuje, da doma na vrtu iz odpadkov proizvajamo energijo. V vsem tem času je bilo veliko idej, da bi to napravo predstavila Sloveniji. Ideja je zorela počasi in v tem letu sem se uspešno povezala s podjetjem, ki je napravo zasnovalo. Veselim se poti, ki je pred nami. Verjamem, da nas lastne ideje, ki jih izpolnimo, naredijo pogumnejše tudi za vse druge izzive, ki se nam prikradejo v življenju. Ana, 32 let

Sledenje svoji ideji, ki te napolni z energijo, samo ko pomisliš na možnost, da bi jo uresničil, je čarobno. Da tako idejo izpolniš, moraš stopiti izven cone udobja in premagati strah o vseh pomislekih, ki se ti porajajo.

Bila je spomlad 2018, ko sem na socialnem omrežju zasledila video o napravi za bioplin. V videu je družina kuhala kosilo na plin, ostanke hrane od kosila odvrgla v napravo, ki je proizvajala plin za kuhanje, na drugi strani naprave pa se je zbiralo gnojilo za zalivanje vrta. V meni se je v trenutku pojavila želja, da bi imeli to napravo tudi na našem vrtu. Tri mesece kasneje je bila pri nas doma. Naprava dobro deluje že štiri sezone od aprila do septembra. Vedno znova me navdušuje, da doma na vrtu iz odpadkov proizvajamo energijo. V vsem tem času je bilo veliko idej, da bi to napravo predstavila Sloveniji. Ideja je zorela počasi in v tem letu sem se uspešno povezala s podjetjem, ki je napravo zasnovalo. Veselim se poti, ki je pred nami.

Verjamem, da nas lastne ideje, ki jih izpolnimo, naredijo pogumnejše tudi za vse druge izzive, ki se nam prikradejo v življenju.

Ana, 32 let

Ni komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja